Teamleden

Groep 1-2A

Isabelle de Best <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (maandag t/m vrijdag)

 

Groep 1-2B

Suzanne Bout <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (maandag t/m vrijdag)

 

Groep 1-2C

Heleen Veldhuijs <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (maandag t/m vrijdag)

 

Groep 1-2D

Sanne Hendriks-Kors <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (maandag en dinsdag)

Kim Heijne <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (woensdag t/m vrijdag)

 

Groep 1-2E

Loes Bloemberg <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (maandag t/m woensdag)

Angela Ouwehand <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (donderdag en vrijdag)

 

Groep 3A

Rina Overbeek <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (maandag, donderdag en vrijdag)

Leontien Rooijers <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (dinsdag en woensdag)

 

Groep 3B

Brenda Jose <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (maandag en dinsdag)

Monique de Jong <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (woensdag t/m vrijdag)

 

Groep 4A

Lia Schriek <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (maandag en dinsdag)

Philip De Liagre Böhl <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (woensdag t/m vrijdag)

 

Groep 4B

Danielle Olyhoek <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (maandag en dinsdag)

Cynthia Tillemans <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (woensdag t/m vrijdag)

 

Groep 5A

Lisa Besuyen <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (maandag t/m vrijdag)

 

Groep 5B

Rowan Ruurda <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (maandag t/m woensdag)

Maaike van Lieren <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (donderdag en vrijdag)

 

Groep 6

Marise van Muiswinkel <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (maandag t/m vrijdag)

Maaike Oldenhof <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (maandag en dinsdag)

 

Groep 6/7

Menekse Kavousi <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (maandag t/m vrijdag)

 

Groep 7

Charlotte Evans-Meijer <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (maandag, dinsdag en vrijdag)

Carla Plate <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (woensdag en donderdag)

 

Groep 8

Laura van der Vis <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (maandag en woensdag t/m vrijdag)

Martijn Roozen <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; (dinsdag)

© 2013 Stichting Sint Bavo | Webdesign: MitZ.nl