Cool After School

dinsdag, 08 september 2020

Cool After School

Wij zijn Kevin en Sven Boelsma, oprichters van buitenschoolse sportopvang Cool After School. Vanaf maandag 28 september openen wij de deuren van onze locatie, gevestigd bij hockeyvereniging H.M.H.C. Saxenburg aan de Boerhaavelaan 47.

Na school halen wij uw kinderen per bakfiets op, om vervolgens naar de locatie te gaan om daar te genieten en kennis te maken met een gedifferentieerd sport- en spelaanbod in combinatie met vrij spel, gezonde voeding en veel buiten zijn.

Mocht u geïnteresseerd zijn of meer informatie willen, kijk dan gerust op www.coolafterschool.nl of bel 06-13460616 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en hopelijk zien we jullie dan snel.

Wij bieden nu tijdelijk een maand gratis opvang bij een start in de eerste opvangweek, maandag 28 september - vrijdag 2 november, vraag ons naar de voorwaarden.

Wij zijn Cool After School en hopelijk zijn jullie dat ook!